Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Service, montering og salg af pumper fra Tapflo

Leder du efter pumper til salg, der kan bruges i industri og forskelligt erhverv? Så kan vi hos Thybotech ApS hjælpe. Vi står for både salg, montering og service af pumper – og vi har stor erfaring på området. For at kunne tilbyde vores kunder pumper af høj kvalitet, har vi indgået et samarbejde med Tapflo. De står for salg af pumper og reservedele, mens vi hos Thybotech ApS står for montering, vedligeholdelse og service af pumper i hele Danmark.

Udover salg af pumper fra Tapflo sælger vi også andre typer pumper som f.eks. dykpumper. Hvis du vil høre mere om dette, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fordelene ved Tapflo-pumper

Tapflo har siden 1980 produceret kompakte, pålidelige og vedligeholdelsesvenlige pumper med særligt fokus på industrikundens specielle behov. Pumper fra Tapflo er derfor et godt valg, som vi hos Thybotech ApS på det varmeste kan anbefale.

Tapflo Group er Europas største uafhængige producent af trykluftdrevne membranpumper. Derudover repræsenterer de et bredt udvalg af industrielle pumper fra en lang række af Europas førende pumpeproducenter og dækker dermed salg af pumper i de fleste industrier - herunder fødevareindustrien.​

Kvalitet og udvidet garanti på salg af pumper

Hos Thybotech ApS er du garanteret sikkerhed, holdbarhed og stabil drift af dine pumper. Vores samarbejde med Tapflo er indgået på baggrund af vores viden om, at levering og salg af pumper i høj kvalitet er en mærkesag for dem. På den måde kan vi sikre alle kunder en stabil og driftssikker pumpe. Derudover lever Tapflos pumper op til en lang række skrappe kvalitetskrav, hvilket er meget fordelagtigt.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Har du spørgsmål angående priser, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores samarbejde med Tapflo om salg af pumper? Så er du velkommen til at kontakte os! Vi besvarer alle spørgsmål og giver dig gerne et tilbud med en god pris på salg, montering eller vedligeholdelse af en Tapflo-pumpe, hvis du er interesseret i dette.

Du kan henvende dig på telefon 20 86 26 40 eller skrive til vores e-mail thorben@thybotech.dk, så hører du fra os.

​​

cemark.en
exsymbol.en

Uddrag af Tapflo's produkter

Membranpumper - luftdrevne

document-pdf-icon Tapflo T (AODD)

Membranpumper - elektriske
document-pdf-icon Tapflo TE (EODD)

Slangepumper

document-pdf-icon Tapflo PTL/PT

Føde- & drikkevarepumper

document-pdf-icon Q-Pumps QP (drejestempel

Føde- & drikkevarepumper

document-pdf-icon Q-Pumps QTS (Twin screw)

Føde- & drikkevarepumper

document-pdf-icon Q-pumps program

Pharmapumper

document-pdf-icon Sawa Pumpen program

Røreværker

document-pdf-iconProduktbrochure

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier