Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

​Industriventilation og afbalancering af ventilationsanlæg

Et alt for stort energiforbrug, et ubalanceret blæserhjul eller ubalancerede skovle: Disse billeder ses desværre ofte ved industriventilation. Thybotech kan give jer vished om, hvorvidt det er tilfældet hos jer og foretage afbalancering af ventilationsanlæg, hvis det er nødvendigt.

​Få en ekspert til at kigge på jeres industriventilation

​Er du i tvivl om, hvorvidt jeres industriventilation kører optimalt, eller den det trænger til afbalancering, kan der være god økonomi og sund fornuft i at få en ekspert til at kigge på det. Vi har speciale i afbalancering af ventilationsanlæg og industriventilation og kan hjælpe med en tilstandsvurdering af de mekaniske komponenter, som f.eks.: lejer, kileremme, aksler, motorer og andre bevægelige dele i ventilationsanlægget.

Hvis det er nødvendigt, kan vi foretage reparation og udskiftning af disse. Vi tilbyder også maskinreparation, som du kan læse mere om her.

​Vi kan være behjælpelige med:

  • ​Tykkelsesmåling af blæserhus (ved tæring)
  • Laseropretning af kileremme eller kobling
  • Opmåling af toleranceaksler
  • ​Udskiftning af lejer
  • Udskiftning af kileremme
  • Udskiftning af ventilatorhus og ventilatorhjul

​Det kan betale sig med en korrekt afbalancering af ventilationsanlæg

Thybotech monterer lejer med SKF specialfremstillet hydraulikværktøj til at opspænde industriventilation. Når delene er renoveret eller udskiftet, afsluttes hovedreparationen med en korrekt dynamisk afbalancering af ventilationsanlæg med godkendt SKF afbalanceringsudstyr. Dette foretages ved et kort stop, hvor løbehjul renses og afbalanceres.

Kontakt os og bestil eftersyn

Skal vi foretage et eftersyn af jeres industriventilation, eller muligvis en afbalancering af ventilationsanlæg? Hvis I har spørgsmål til vores priser, øvrige ydelser eller andre henvendelser, er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon 20 86 26 40 eller e-mail: thorben@thybotech.dk for at få uforpligtende rådgivning og et tilbud på jeres opgave.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger

Sociale medier