​Laseropretning af maskiner og pumper

​​Både virksomhedens økonomi og miljøet vinder med en professionel og effektiv laseropretning på pumper eller maskiner. Derfor tilbyder Thybotech opretning af laser for alle typer industri og erhverv. Vi dækker hele Danmark, og kan derfor løse din opgave, uanset hvor i landet, din virksomhed befinder sig.

Mange fordele ved laseropretning

Korrekt opretning af maskinkomponenter er meget vigtig for at undgå lejehavarier, materialetræthed i akslen, tætningsproblemer og vibrationer. Risikoen for overophedning mindskes og energiforbruget optimeres. Med koblings-instrumentet bliver opretningen af to enheder på roterende maskiner nem og præcis, så akslerne kommer på linje.

Trådløs Fixturlaser NXA Pro giver nøjagtige og præcise anvisninger

Thybotech anvender det sidste nye og mest avancerede udstyr inden for branchen med Fixtur NXA Pro udstyr til trådløs laseropretning. Apparaturet benyttes til målinger, som i princippet er en scanning. Kontinuerlige beregninger anviser tiltag, som bør foretages ved en korrekt og nøjagtig laseropretning af motorer, aksler og koblinger.

Enhedernes relative placeringer i forhold til hinanden vises som et fotografisk billede på en monitor, og giver information om maskinerne, deres indbyrdes placering, fejljusterede fødder, vinkelfejl og termisk udvidelse - i fagsprog benævnes dette som maskintog.

​Med udgangspunkt i maskinanlæggets toleranceværdier beregner Fixtur NXA forslag til opretning, så horisontale og vertikale korrektioner kan iværksættes. En korrekt udført laseropretning verificeres efterfølgende via udstyret. Efter udført arbejde modtager kunden en rapport som PDF fil.

​​

​Masser af kundefordele og energibesparende løsninger ved laseropretning

Vores kunder fortjener de bedste løsninger, og med Fixtur NXA Pro trådløs laseropretning tager vi et tigerspring inden for laseropretning. Vi er i stand til at foretage laseropretning på enheder helt op til 10 meter og 1 meter i diameter. Omvendt fylder Fixtur NXA Pro ikke ret meget, så selv på steder, hvor pladsen er trang, kan der laseroprettes.

Laseropretning giver god mening samt en mere profitabel og bæredygtig produktion. Det kan man vel ikke sige nej til? En forlængelse af levetiden på motor, lejer, kobling og så videre er blot et ekstra plus, som gør det let at træffe valget. Thybetech kan også hjælpe med Atex laseropretning.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud

Har du spørgsmål til vores priser eller ydelser? Ønsker du rådgivning om laseropretning eller andre af vores specialiseringsområder? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder rådgivning og vejledning til alle typer virksomheder og industri.

Kontakt os på e-mail: thorben@thybotech.dk eller telefon 20 86 26 40 for yderlige information.

Har du spørgsmål til vores maskinservice?

Så udfyld formularen her på siden. Beskeden vil blive sendt direkte til Thorben Nørskov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du se et udpluk af kundeanmeldelser fra vores Facebook side.

stars

Jeg vil anbefale Thybotech

"Professionel og forstår teknikken til bunds og jeg har oplevet de endvidere kan levere en tilbundsgående årsagsanalyse på en hændelse"

- Torben Rasmussen

stars

Mega professionelle

"Mega professionelle i deres måde at løse tingene på."

- Martin Bæk

stars

Fagligt høje kvalifikationer

"Ordholdende - fagligt høje kvalifikationer - ansvarsbevidste ansatte."

- Jan Nielsen

Vi har siden 2007 serviceret danskerne med reparation og vedligeholdelse af pumper og maskiner.

Kontaktoplysninger

Thybotech ApS

Industrivej 12, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 26 40

E-mail: thorben@thybotech.dk