Historien om firmaet

En virksomhed på et fundament af solidt og ærligt håndværk

Thybotech blev grundlagt i 2007 af indehaver Thorben Nørskov. Thorben er uddannet som maskinarbejder hos Grønkjær Maskinværksted, hvor han var 5 år inden turen via Colaplast gik til Hanstholm Skibssmedie. Næste stop blev Århus Olie. Efter seks år hos Århus Olie med bl.a indkøb og bearbejdelse af reservedele til maskiner og pumper havde Thorben mod og lyst til at starte for sig selv. Den erfaring Thorben havde tilegnet sig med reparation af maskindele og pumper fra de to steder, overbevidste ham. Der var et marked for en lille nichevirksomhed inden for reparation af pumper og maskinanlæg. 


Siden da er det gået stærkt. Flere virksomheder har nemlig set fordelene ved at outsource reparation og serviceopgaver til Thybotech. Det giver virksomhederne flexibilitet og tilmed en billigere løsning udført af specialister med up date udstyr og kompetencer. Finanskrisen har ændret smid væk og køb nyt mentaliteten. Desuden har mange erfaret at reparationer giver væsentlige energibesparelser, hvilket blot har forstærket out sourcing tendensen.

Firmaet i 2023

Thybotech beskæftiger i dag 14 fuldtidsmedarbejdere plus nogle få ind lejede i spidslast perioder. En ambitiøs kundeorienteret vækst strategi er dog et klart signal om virksomhedens ambitioner. Thybotech har siden 2012 årligt modtaget en kredit rating AA fra Børsen Gazelle og vidner om en solid virksomhed og er samtidig det synlige bevis på den eksplosive udvikling firmaet har været gennem.Thybotech har ingen stor administration. De udgifter vi sparer til det, vil vi hellere lade komme kunden til gode, hvilket konkret udmønter sig i skarpe konkurrencedygtige priser – med høj kvalitet vel at mærke. Flexibilitet er et løfte vi står inde for. Er det optimalt med et produktionsstop hen over weekenden arbejder vi gerne i weekenden. Thybotech er nemlig til for kunden. 

Alt efter opgaven, løses den på stedet eller på vores veludstyrede værksted, hvis det er mest hensigtsmæssigt at udføre opgaven der.

Artikel på side 14-17 i maskinmestrenes fagmagasin Optimering.

Artikel fra Jern og Maskinindustrien

Har du spørgsmål til vores maskinservice?

Så udfyld formularen her på siden. Beskeden vil blive sendt direkte til Thorben Nørskov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du se et udpluk af kundeanmeldelser fra vores Facebook side.

stars

Jeg vil anbefale Thybotech

"Professionel og forstår teknikken til bunds og jeg har oplevet de endvidere kan levere en tilbundsgående årsagsanalyse på en hændelse"

- Torben Rasmussen

stars

Mega professionelle

"Mega professionelle i deres måde at løse tingene på."

- Martin Bæk

stars

Fagligt høje kvalifikationer

"Ordholdende - fagligt høje kvalifikationer - ansvarsbevidste ansatte."

- Jan Nielsen

Vi har siden 2007 serviceret danskerne med reparation og vedligeholdelse af pumper og maskiner.

Kontaktoplysninger

Thybotech ApS

Industrivej 12, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 26 40

E-mail: thorben@thybotech.dk