Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Historien om firmaet

En virksomhed på et fundament af solidt og ærligt håndværk

Thybotech blev grundlagt i 2007 af indehaver Thorben Nørskov. Thorben er uddannet som maskinarbejder hos Grønkjær Maskinværksted, hvor han var 5 år inden turen via Colaplast gik til Hanstholm Skibssmedie. Næste stop blev Århus Olie. Efter seks år hos Århus Olie med bl.a indkøb og bearbejdelse af reservedele til maskiner og pumper havde Thorben mod og lyst til at starte for sig selv. Den erfaring Thorben havde tilegnet sig med reparation af maskindele og pumper fra de to steder, overbevidste ham. Der var et marked for en lille nichevirksomhed inden for reparation af pumper og maskinanlæg. 


Siden da er det gået stærkt. Flere virksomheder har nemlig set fordelene ved at outsource reparation og serviceopgaver til Thybotech. Det giver virksomhederne flexibilitet og tilmed en billigere løsning udført af specialister med up date udstyr og kompetencer. Finanskrisen har ændret smid væk og køb nyt mentaliteten. Desuden har mange erfaret at reparationer giver væsentlige energibesparelser, hvilket blot har forstærket out sourcing tendensen.

Firmaet i 2020

Thybotech beskæftiger i dag 9 fuldtidsmedarbejdere plus nogle få ind lejede i spidslast perioder. En ambitiøs kundeorienteret vækst strategi er dog et klart signal om virksomhedens ambitioner. Thybotech har siden 2012 årligt modtaget en kredit rating AA fra Børsen Gazelle og vidner om en solid virksomhed og er samtidig det synlige bevis på den eksplosive udvikling firmaet har været gennem.Thybotech har ingen stor administration. De udgifter vi sparer til det, vil vi hellere lade komme kunden til gode, hvilket konkret udmønter sig i skarpe konkurrencedygtige priser – med høj kvalitet vel at mærke. Flexibilitet er et løfte vi står inde for. Er det optimalt med et produktionsstop hen over weekenden arbejder vi gerne i weekenden. Thybotech er nemlig til for kunden. 

Alt efter opgaven, løses den på stedet eller på vores veludstyrede værksted, hvis det er mest hensigtsmæssigt at udføre opgaven der.

Artikel på side 14-17 i maskinmestrenes fagmagasin Optimering.

Artikel fra Jern og Maskinindustrien

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier