Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

​Pumpeservice og service af maskiner

​Sov trygt om natten med en fast aftale på maskin- eller pumpeservice. Med en aftale fra Tybotech ApS om service på din pumpe eller maskine er du sikret mod ubehagelige overraskelser.

Har virksomheden kritiske maskiner eller pumper, der er afgørende for nøgleprocesser, er det oplagt at overveje en aftale om systematisk eller tilstandsbaseret pumpeservice. En regelmæssig overvågning kan forebygge uventede problemer, som påvirker produktionen – eller hvis uheldet er ude et utilsigtet produktions- eller havaristop.

Det er i virksomhedens interesse, at kritisk udstyr kører så længe som muligt, og ikke udskiftes i utide, for at tjene sig hjem. Naturligvis under hensyn til energiforbrug og funktionalitet.

Vælg mellem flere aftaler på pumpeservice

Vælg mellem en systematisk eller tilstandsbaseret aftale om maskin- eller pumpeservice. Det vigtigste er, at vi finder en aftale, der matcher dine behov.

Med systematisk pumpeservice mener vi en regelmæssig inspektion og måling af din pumpes eller produktionsmaskines effektivitet. Opfat det som form for en overvågning. Aftalen indeholder minimum 3 årlige konsultationer. En systematisk maskinservice eller pumpeservice er din sikkerhed for, at eventuelle forebyggende reparationer holdes på et fornuftigt økonomisk niveau. 

Du kan også vælge en tilstandsbaseret pumpeservice, som giver et her og nu billede af din pumpes eller maskines tilstand. En gang om året efter aftale kigger vi forbi for at tjekke ”patienten”.​

​Vi tilbyder kundetilpasset servicering

Sammen finder vi ud af, hvad der er optimalt for jer og hvilke ingredienser aftalen skal indeholde.

Elementer i en aftale om maskin- eller pumpeservice

  • ​Mekanisk termografering
  • Laseropretning af maskiner, vertikal, horisontal, togopretning og planopretning
  • Smøresystemer
  • Optimering af maskiner og energiforbrug

​Kontakt os og indhent et tilbud på pumpeservice

Har du spørgsmål til renovering eller vedligehold? Eller ønsker du at høre mere om vores priser? Så er du velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 20 86 26 40 og få et godt tilbud på en fast ordning med maskin- eller pumpeservice.

Vi kan naturligvis også kontaktes på e-mail: thorben@thybotech.dk. 

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier