Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Atex laseropretning - Zone 2

​Som en af de få virksomheder i branchen er Thybotech certificeret til Zone 2 Atex laseropretning. Vi dækker hele Danmark og kan løse opgaver inden for laseropretning, vedligehold og meget andet for mange forskellige typer industri og erhverv.

​​Opnå store besparelser med laseropretning

Der kan spares mange penge på Atex laseropretning af koblinger. I nogle tilfælde opnås en energibesparelse op til 15%. Med andre ord - en lille investering med stort økonomisk udbytte. Og læg så dertil længere levetid på delene.

Zone 2 Atex laseropretning af koblinger foretages som regel på gear, kompressorer og elmotorer, der trækker pumper.

Certificeret til Zone 2 Atex laseropretning

Arbejde i områder med stor eksplosionsfare, såsom med gas, dampe, brændbart støv m.m., kræver stor ekspertise og erfaring. Derfor er der myndigheds- og certificeringskrav på området. 

Thybotech er godkendt og certificeret til at arbejde i Zone 2 Atex områder i forbindelse med laseropretning. Særligt når det drejer sig om ved laseropretning af koblinger er disse kompetencer en nødvendighed.

Læs mere her:

​Opretning af defekte koblinger

Defekte koblinger som følge af manglende eller fejlagtig opretning af de roterende koblingselementer er en problematik, vi ofte møder. Konsekvensen er, at også lejer og akseltætning påvirkes i en uheldig retning.

En Atex laseropretning er nødvendig med hensyntagen til kulde og varme, belastning og temperaturen i de omgivelser, maskinen er monteret i. Thybotech har det rette udstyr til og erfaring med laseropretning, uanset om det er i Atex zone 2 områder eller ej.

Trådløs teknologi

Zone 2 Atex Laseropretning med roterende koblinger sker via trådløst IR teknologi. Thybotech foretager laseropretning med EX-ATEX godkendt Exigo laser af koblinger op til Ø500 X 1000 mm.

Kontakt os og få et godt tilbud

Har du spørgsmål til vores arbejde med Atex laseropretning? Eller vil du høre mere om vores priser? Så snart vi ved mere om din opgave, sammensætter vi gerne et uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre, er at kontakte os.

Uanset om du har spørgsmål eller ønsker du et tilbud, kan vi kontaktes på telefon 20 86 26 40 eller e-mail: thorben@thybotech.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier