Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

​Maskinreparation betaler sig

Bliv overrasket over, hvor mange penge, der kan hentes i en maskinreparation

Mange maskinanlæg har konstruktionsmæssigt et dårligt fundament med stivhed over for de kraftpåvirkninger, der opstår under drift, i form af manglende hensyntagen til de kraftpåvirkninger anlægget udsættes for. Derfor er der ofte brug for vedligeholdelse eller maskinreparation. 

Slidtage og ødelæggelse af koblingsdele og lejer er det håndgribelige resultat. Er det tilfældet, er en maskinreparation løsningen. Det kan undre en, at vedligeholdelse af en investering i millionklassen ofte har lav prioritet. For det giver god mening, og ikke mindst god økonomi at holde sin produktionsmaskine i fin form. Og frem for alt undgå unødvendige og kostbare driftsstop.

En fejlindstillet kilerem kan i værste fald betyde et energispild på 5-8 % og det rigtige valg af gear kan reducere energiforbruget op til 30%. Det er besparelser, der kan mærkes i energiregnskabet.

Vi står klar til at hjælpe dig med:

  • Maskinreparation af dine produktionsmaskiner
  • Systematisk forebyggende vedligeholdelse

Når det kommer til maskinreparation og vedligeholdelse har vi særlig ekspertise i:

  • Demontering og montering af lejer (SKF værktøj), lejehuse, tætninger samt sliddele på ventilationsblæsere og produktionsmaskiner
  • Pålægning og op sprøjtning af aksler og tætningspasninger i blandt andet pumpehuse, gearhuse og endedæksler til elmotorer
  • Vedligeholdelse af alle lejertyper og koblingsudstyr​

Skift til nyt eller maskinreparation?

Det er ikke altid, at det kan betale sig at skifte til nyt. Inden hver maskinreparation vurderer vi sammen med dig, om arbejdet bør udføres som en reparation, eller om en udskiftning til nyt vil være en bedre løsning. Du får et troværdigt beslutningsgrundlag.

Få fast service af dine maskiner

En maskinreparation er altid ubelejlig. Men med en systematisk serviceaftale, som er en form for overvågning, kan der gribes ind, inden skaderne udvikler sig. Hertil kan vi planlægge maskinreparation i god tid, så produktionsstop undgås eller minimeres.


Med en tilstandsbaseret serviceaftale udfører vi et helbredstjek af pumpens eller maskinens aktuelle tilstand. Ud fra de observationer og målinger planlægger vi sammen, hvad der bør gøres – Og hvornår.


Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 20 86 26 40 eller sende os en e-mail på thorben@thybotech.dk, hvis du har spørgsmål eller vil have et tilbud på en maskinreparation.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier