Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Coating af pumper i industrien

En energibesparelse der kan mærkes og en forlængelse af levetiden, er åbenlyse fordele ved en coating af indersiden af industripumper. I nogle tilfælde vil investeringen være tjent hjem på et år.

En effektiv, enkel og hurtig måde til nedbringelse af energiforbruget er coating af pumper. Energibesparelsen vil typisk ligge i intervallet 4-6 %, hvilket i konkrete tal kan være op til flere tusinde kroner på årsbasis. Det er ikke unormalt med en tilbagebetalingstid på omkring et år på investeringen.

Energibesparelsen på driften er ikke det eneste der opnås med coating af pumper. Pumpens ydelse og det tryk den kører med, stiger ved en omhyggelig coating. Særligt i spidslastperioder kan værket eller virksomheden nyde gavn af denne kapacitetsudvidelse.

Der er med andre ord mange gode grunde til at få det gjort og ingen argumenter imod. Hør mere om coating af pumper ved at ringe på telefon 20 86 26 40 og tag en uforpligtende snak om jeres tilskudsmuligheder.

En fjernvarmepumpe vil efter en coating have en næsten uendelig levetid, idet den vedbliver glat i overfladen og dermed undgår på groning. Et tjek for slid eller skader med jævne mellemrum må naturligvis stadigvæk tilrådes. En systematisk serviceaftale er en form for billig forsikring, hvis det er scenariet?

Dokumentation:
Eksempel pålægningsrapport coating
Eksempel billedrapport coating

Vi udfører coating af pumper ved tæring

Skader opstået som følge af tæring udbedres med coating. Der ses ofte tæring i O-ringsspor, løbehjul og pumpehus ved pumper. I langt de fleste tilfælde er det mere økonomisk, at få udført en renovering, end at købe nye originale reservedele.


Virker også som korrosionsbeskyttelse

I andre tilfælde kan det ligeledes betale sig at benytte coating af pumper. Det gælder for eksempel som korrosionsbeskyttelse eller, hvis der er kavitation.

Send os en mail på thorben@thybotech.dk hvis du vil vide mere om dine muligheder for tilskud, eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde med coating af pumper. Vi kan ligeledes hjælpe dig med renovering af pumper eller pumpereparation

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier