Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

​Coating af pumper for industri og erhverv

Hos ​Thybotech ApS udfører vi coating af pumper ved tæring, men også som forebyggende indsats, så pumpens levetid forlænges. Vi kan ligeledes hjælpe dig med renovering af pumper eller pumpereparation.

Hvad er fordelene ved coating af pumper?

En energibesparelse der kan mærkes og en forlængelse af levetiden er begge åbenlyse fordele ved en coating af indersiden af industripumper. I nogle tilfælde vil investeringen være tjent hjem på et år.

Som nævnt anbefales coating af pumper som en løsning på udbedring af skader som følge af tæring, men coating kan også anvendes som korrosionsbeskyttelse. Det kan betale sig, hvis der f.eks. er kavitation.

Nedbring energiforbruget – og spar penge samtidig!

En effektiv, enkel og hurtig måde til nedbringelse af energiforbruget er coating af pumper. Energibesparelsen vil typisk ligge i intervallet 4-6 %, hvilket i konkrete tal kan være op til flere tusinde kroner på årsbasis. Det er ikke unormalt med en tilbagebetalingstid på omkring et år på investeringen.

Energibesparelsen på driften er ikke det eneste, der opnås med coating af pumper. Pumpens ydelse og det tryk, den kører med, stiger ved en omhyggelig coating. Særligt i spidsbelastningsperioder kan værket eller virksomheden nyde gavn af denne kapacitetsudvidelse.

Der er med andre ord mange gode grunde til at få det gjort, og ingen argumenter imod. Vi har bl.a. grundig dokumentation for effekten af coating af pumper.

​Dokumentation for metoden

​Blandt andet skader opstået som følge af tæring kan udbedres med coating. Der ses ofte tæring i O-ringsspor, løbehjul og pumpehus i pumper. I langt de fleste tilfælde er det mere økonomisk at få udført en renovering, end at købe nye originale reservedele.

Eksempel pålægningsrapport coating

Eksempel billedrapport coating

Har du brug for en serviceaftale?

En fjernvarmepumpe vil efter en coating have en næsten uendelig levetid, idet den forbliver glat i overfladen og dermed undgår på groning. Et tjek for slid eller skader med jævne mellemrum må naturligvis stadigvæk tilrådes. En systematisk serviceaftale er en form for billig forsikring, som vi anbefaler i tråd med coating af pumper.

Kontakt os og indhent et tilbud

Hør mere om coating af pumper ved at ringe på telefon 20 86 26 40 og tage en uforpligtende snak om jeres tilskudsmuligheder. 

Vi besvarer gerne alle de spørgsmål, I måtte have til formindskelse af energiforbrug, vores priser eller metoder til belægning og overfladebehandling.

Send os en mail på thorben@thybotech.dk hvis du vil vide mere om dine muligheder for tilskud, eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde med coating af pumper. 

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger

Sociale medier