Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

​Skal du bruge en dykpumpe? Se vores store udvalg!

​​Vi har altid mange forskellige typer entreprenør-dykpumper på lager, så hvis du mangler en dykpumpe, er du kommet til det rette sted. Thybotech ApS tilbyder salg, vejledning og service.

Vi forhandler til industri og erhverv i hele Danmark og har desuden et stort showroom, hvor du kan komme og se alle vores pumper samt tilbehør som slanger og fittings.

Dykpumpe fra Tsurumi

Thybotech ApS sælger entreprenør-dykpumper af typen TsurumiPump. Denne dykpumpe er fremstillet i Japan og er af virkelig høj kvalitet. Entreprenørpumperne er fremstillet i et specielt legeret støbejern, der er særdeles modstandsdygtigt overfor slitage og tåler høj gennemstrømning.

Specifikationer for den blå dykpumpe

  • ​Vores blå entreprenør-dykpumper tåler tørkørsel, da der er et oliesump, som løfter olien ved den mekaniske akseltætning og silicium carabid glideflader, som tåler slidende partikler.
  • Løbehjulet er af typen ”Torque Flow” – et hvirvelstrømshjul, der er fremstillet i polyuretan.
  • 10 mm fri afstand mellem løbehjul og pumpehus, der sikrer stor gennemstrømning og stabil pumpe-karakteristik.
  • Bundsi med 10 mm huller, der forhindrer større partikler i at blokerer løbehjulet
  • Findes i 1”, 2”, 3” og 4”

​Dykpumpe med lavt vandsug

Vi har også dykpumper, som bl.a. er fremstillet med lavt vandsug. Em kompakt letvægtspumpe med høj effektivitet, der er udført i et epokegørende design med bundsi, der muliggør opsugning af vandrester ned til 1,0 mm vandstand. 

Specifikationer for pumpen

  • ​Tilbageløbsventilen på sugesiden gør, at opsuget vand ikke returnere selv om pumpen stoppes.
  • Bunden er forsynet med en gummi-plade, så pumpen ikke ødelægger/ridser overfladen den er placeret på.
  • Afgang kan vendes således slangen er vinkelret på pumpe.
  • Pumpen leveres med dobbelt mekanisk akseltætning med olieløfter, som smører og køler begge tætninger. Derved kan pumpen tåle at køre tør for vand igen og igen.
  • Findes i 1"​

​Kontakt os for vejledning – og et godt tilbud

Har du spørgsmål til valg af den rette dykpumpe, vores priser eller service af dykpumper? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Ring til os for at få vejledning til at vælge den entreprenør-dykpumpe, som passer bedst til dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 20 86 26 40 eller skrive til vores e-mail thorben@thybotech.dk, så besvarer vi med glæde dine spørgsmål samt udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier