Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

​Pumpereparation kan spare dig for mange penge

​Mange oplever det, som om de har fået en helt ny pumpe efter en pumpereparation udført af Tybotech ApS.

Pumpen har hidtil kørt upåklageligt, selv om den har en del år på bagen. Den begynder at støje og vibrere mere end tidligere. Du genkender situationen, og også problemstillingen, om den skal til pumpereparation eller om du skal anskaffe dig en ny pumpe. Et andet spørgsmål, der rejser sig – hva' med reservedele, kan de stadig købes?

I sådan en situation kan der være mange penge at spare ved at tage kontakt til Thybotech. Vi er behjælpelige med en hurtig ”diagnose” og giver dig et godt beslutningsgrundlag for, hvad der er rigtigst at gøre. Vores topmoderne værksted med avanceret værktøj gør, at vi kan fremstille nye reservedele hurtigt og effektivt til en pumpereparation.

Du vil opleve at pumpen fungerer som ny efter en pumpereparation. Du slipper for en stor investering i en ny pumpe, og de udgifter til rør, strømkabler, der ofte følger med. Der kan være mange gode penge og energibesparelser i en reparation af sin pumpe fremfor at købe en ny.

Sådan udfører vi pumpereparation

​​Vi har ekspertise i pumpereparation relateret til væsker og slid, og i tilknytning hertil udarbejder vi løsninger med diverse gummityper og glideflader for tætningerne.

​Thybotech har stor erfaring i udskiftning af komponent-, patron- og splittætninger i pumper som cirkulationspumper, vandringspumper, doseringspumper, centrifugalpumper, fødepumper, keminormpumper, slangepumper, eksentrikspumper, lammelpumper, højtrykspumper, vakuumpumper, mixere og tankomrører.

Vi udfører f.eks.:

  • ​Udskiftning af lejer, olietætninger og sprøjtning af metal på aksel, hvor der er snøreliv eller hvor en inderring på et leje har løbet rundt på akslen
  • Løsninger med coating af pumper, hvis korrosion eller kavitation er problemet
  • Tætning af pumper

​Få en fast serviceaftale

Få tryghed med systematisk pumpereparation eller tilstandsbaseret serviceaftale, så kommer du både skader og uheld i forkøbet. Du kan altså med fordel vælge at være på forkant med situationen. Med systematisk analyse af pumpens drift vil du have mulighed for at gribe ind, hvis pumpen eller maskinen ikke kører optimalt længere.

Kontakt os og få yderligere information

Har du spørgsmål eller vil du bestille en pumpereparation, kan vi kontaktes på telefon 20 86 26 40 eller via e-mail: thorben@thybotech.dk.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med renovering af pumper og vedligeholdse af dykppumper og mange andre. , hvis der er behov for det.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger

Sociale medier