Reparation af gear på maskinanlæg

Når det drejer sig om gear reparation eller opbygning til andre geartyper, er Thybotech den rette partner. Ud over den store erfaring vi har på området, er vi garant for gear med høj virkningsgrad.

Gearkasser og differentialer indgår som vitale dele af mange industrielle maskiner. I den kontekst er gear det samme som tandhjul, som benyttes i forskellige udformninger og måder. Tandhjulet/gearet transporterer energi fra kilden til, hvor det anvendes. Derfor optræder ordet gearkasse tit i forbindelse med steder, hvor tandhjul fungerer i et lukket rum. Gennem årene har vi renoveret mange forskellige gear typer f.eks. snekkegear, tandhjulsgear, keglehjulsgear, industrigear, fladgear og gear til fødevareindustri. Vores moderne værkstedsfaciliteter er indrettet, så alle typer reparation af gear kan udføres.

Vores samarbejdspartnere Midtjysk Cylinder Service og Smel er synonym med høj kvalitet og er med til at sikre et godt slutproduktet. Et andet område, som er afgørende for en optimal gear reparation, er valg af gearolie. Gearolien påvirkes af temperatur og tryksvingninger, men har også en støjdæmpende funktion. Gearolien modvirker desuden rust og korrosion i andre metaldele. Derfor er det ikke ligegyldigt hvilken olie, der vælges ved renovering af gearhuse. For Thybotech er det vigtigt, at renoverede dele fungerer optimalt. Når vi udfører en gear reparation, følger vi opgaven helt i mål og hjælper til med rådgivning om korrekt gearolie.


Pålægning og op-sprøjtning af aksler og tætningspasninger i bl.a gearhuse har vi også ekspertise inden for.Tolerancen i lejer udregnes præcist til de givne forhold med hensyn til kulde og varme,hvor gearet er monteret og shimses.

At Thybotech dækker hele gear reparations paletten og leverer kvalitetsarbejde - tør vi godt sige her. Prøv os endelig af på gear reparation.​

Har du spørgsmål til vores maskinservice?

Så udfyld formularen her på siden. Beskeden vil blive sendt direkte til Thorben Nørskov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du se et udpluk af kundeanmeldelser fra vores Facebook side.

stars

Jeg vil anbefale Thybotech

"Professionel og forstår teknikken til bunds og jeg har oplevet de endvidere kan levere en tilbundsgående årsagsanalyse på en hændelse"

- Torben Rasmussen

stars

Mega professionelle

"Mega professionelle i deres måde at løse tingene på."

- Martin Bæk

stars

Fagligt høje kvalifikationer

"Ordholdende - fagligt høje kvalifikationer - ansvarsbevidste ansatte."

- Jan Nielsen

Vi har siden 2007 serviceret danskerne med reparation og vedligeholdelse af pumper og maskiner.

Kontaktoplysninger

Thybotech ApS

Industrivej 12, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 26 40

E-mail: thorben@thybotech.dk