Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Reparation af gear på maskinanlæg

Når det drejer sig om gear reparation eller opbygning til andre geartyper, er Thybotech den rette partner. Ud over den store erfaring vi har på området, er vi garant for gear med høj virkningsgrad.

Gearkasser og differentialer indgår som vitale dele af mange industrielle maskiner. I den kontekst er gear det samme som tandhjul, som benyttes i forskellige udformninger og måder. Tandhjulet/gearet transporterer energi fra kilden til, hvor det anvendes. Derfor optræder ordet gearkasse tit i forbindelse med steder, hvor tandhjul fungerer i et lukket rum. Gennem årene har vi renoveret mange forskellige gear typer f.eks. snekkegear, tandhjulsgear, keglehjulsgear, industrigear, fladgear og gear til fødevareindustri. Vores moderne værkstedsfaciliteter er indrettet, så alle typer reparation af gear kan udføres.

Vores samarbejdspartnere Midtjysk Cylinder Service og Smel er synonym med høj kvalitet og er med til at sikre et godt slutproduktet. Et andet område, som er afgørende for en optimal gear reparation, er valg af gearolie. Gearolien påvirkes af temperatur og tryksvingninger, men har også en støjdæmpende funktion. Gearolien modvirker desuden rust og korrosion i andre metaldele. Derfor er det ikke ligegyldigt hvilken olie, der vælges ved renovering af gearhuse. For Thybotech er det vigtigt, at renoverede dele fungerer optimalt. Når vi udfører en gear reparation, følger vi opgaven helt i mål og hjælper til med rådgivning om korrekt gearolie.


Pålægning og op-sprøjtning af aksler og tætningspasninger i bl.a gearhuse har vi også ekspertise inden for.Tolerancen i lejer udregnes præcist til de givne forhold med hensyn til kulde og varme,hvor gearet er monteret og shimses.

At Thybotech dækker hele gear reparations paletten og leverer kvalitetsarbejde - tør vi godt sige her. Prøv os endelig af på gear reparation.​

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger

Sociale medier