Spildevandspumpe og grundvandspumpe – salg og montering​

Leder du efter en spildevandspumpe eller en grundvandspumpe til en ejendom? Hos Thybotech ApS har vi specialiseret os i salg, montering og service af pumper, herunder spildevandspumper og grundvandspumper.

Vi er en kundeorienteret virksomhed, der servicerer kunder i hele Danmark. Vi har altid fokus på at skabe gode relationer og at opnå langvarige kundeforhold.

En grundvandspumpe pumper spildevand op i kloaksystemet

En spildevandspumpe kan anvendes til at pumpe spildevand fra afløb, vaskemaskiner og toiletter i kælderen op og ud i det kommunale kloaksystem. Den kan også anvendes til at fjerne drænvand rundt om kælderen, hvis drænet ligger lavt i forhold til kloaksystemet. Sådan en drænpumpe bliver også kaldt for en grundvandspumpe.​

En pumpebrønd er en samlet løsning, der består af både en brønd og en pumpe, og vi kan tilbyde forskellige pumpeløsninger. Det kan for eksempel være en centrifugalpumpe, som er billig at vedligeholde. Derfor er det også en af de meste udbredte pumpetyper.

​Vi har altid fokus på, at vi skal levere et godt og gedigent håndværk, når vi servicerer vores kunder. Samtidig har vi fokus på at være troværdige og ambitiøse i vores arbejde. Dermed kan du også regne med at få en solid rådgivning, når du benytter os.

Kontakt os og få et tilbud på en grund- eller spildevandspumpe

Du er meget velkommen til at høre mere om vores pumper og om vores priser for salg, service og montering. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en spildevandspumpe eller en grundvandspumpe. 

Du kan ringe til os på telefon 20 86 26 40 for at få en snak, eller du kan skrive til os på e-mail thorben@thybotech.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til vores maskinservice?

Så udfyld formularen her på siden. Beskeden vil blive sendt direkte til Thorben Nørskov.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Nedenfor kan du se et udpluk af kundeanmeldelser fra vores Facebook side.

stars

Jeg vil anbefale Thybotech

"Professionel og forstår teknikken til bunds og jeg har oplevet de endvidere kan levere en tilbundsgående årsagsanalyse på en hændelse"

- Torben Rasmussen

stars

Mega professionelle

"Mega professionelle i deres måde at løse tingene på."

- Martin Bæk

stars

Fagligt høje kvalifikationer

"Ordholdende - fagligt høje kvalifikationer - ansvarsbevidste ansatte."

- Jan Nielsen

Vi har siden 2007 serviceret danskerne med reparation og vedligeholdelse af pumper og maskiner.

Kontaktoplysninger

Thybotech ApS

Industrivej 12, 8653 Them

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 86 26 40

E-mail: thorben@thybotech.dk