Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Spildevandspumpe og grundvandspumpe – salg og montering​

Leder du efter en spildevandspumpe eller en grundvandspumpe til en ejendom? Hos Thybotech ApS har vi specialiseret os i salg, montering og service af pumper, herunder spildevandspumper og grundvandspumper.

Vi er en kundeorienteret virksomhed, der servicerer kunder i hele Danmark. Vi har altid fokus på at skabe gode relationer og at opnå langvarige kundeforhold.

En grundvandspumpe pumper spildevand op i kloaksystemet

En spildevandspumpe kan anvendes til at pumpe spildevand fra afløb, vaskemaskiner og toiletter i kælderen op og ud i det kommunale kloaksystem. Den kan også anvendes til at fjerne drænvand rundt om kælderen, hvis drænet ligger lavt i forhold til kloaksystemet. Sådan en drænpumpe bliver også kaldt for en grundvandspumpe.​

En pumpebrønd er en samlet løsning, der består af både en brønd og en pumpe, og vi kan tilbyde forskellige pumpeløsninger. Det kan for eksempel være en centrifugalpumpe, som er billig at vedligeholde. Derfor er det også en af de meste udbredte pumpetyper.

​Vi har altid fokus på, at vi skal levere et godt og gedigent håndværk, når vi servicerer vores kunder. Samtidig har vi fokus på at være troværdige og ambitiøse i vores arbejde. Dermed kan du også regne med at få en solid rådgivning, når du benytter os.

Kontakt os og få et tilbud på en grund- eller spildevandspumpe

Du er meget velkommen til at høre mere om vores pumper og om vores priser for salg, service og montering. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en spildevandspumpe eller en grundvandspumpe. 

Du kan ringe til os på telefon 20 86 26 40 for at få en snak, eller du kan skrive til os på e-mail thorben@thybotech.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier