Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Pedrollo – selvsugende pumper og centrifugalpumper​

Er du på udkig efter en pumpe fra Pedrollo? Hos Thybotech ApS er vi specialister i salg, montering og service af blandt andet selvsugende pumper og centrifugalpumper.

Vi er en kundeorienteret leverandør, hvor der altid er fokus på at skabe gode relationer og opnå langvarige kundeforhold. Vi hjælper kunder i hele Danmark.

Pumperne fremstilles i støbejern, messing og rustfrit stål

Der findes mange forskellige pumpeprincipper, og vi tilbyder blandt andet Pedrollo-pumper. Alt efter anvendelse bliver pumperne fremstillet i støbejern, messing eller rustfrit stål.

Pumperne kan anvendes til rent vand, saltvand eller vand med partikler, og de kan anvendes til diesel og lignende. Anvendelsesområderne er vejledende, men pumperne er ikke velegnede til aggressive væsker.

Vi tilbyder modeller såsom:

  • Pedrollo CKM 50
  • Pedrollo PKM 60
  • Andre Pedrollo-pumper​

Vores fokus er altid, at vi skal levere et godt og gedigent håndværk, når vi udfører montering og service. Samtidig har vi fokus på, at vi skal være troværdige og ambitiøse, og det gælder også, når vi giver råd og vejledning om valg af model, materiale og konfiguration.

Få et uforpligtende tilbud på pumper fra Pedrollo

Kontakt os gerne for at høre mere om vores Pedrollo-pumps og om vores priser. Vi tager altid gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede ydelse.

Du kan ringe på telefon 20 86 26 40 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail thorben@thybotech.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier