Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Reparationer hos Maabjerg Energy Center A/S

Pumpe reparation

Thybotech har i 2013 fået en ny rammeaftale ved Maabjerg Energy Center A/S.

Thybotech har foretaget adskillige renoveringer af Scanpumper på værket opgaverne består i at renovere og servicer kondensat-cirkulationspumper til turbinen, hvor der er indbygget speciale tætninger til vakuum. Thybotech har ligeledes istandsat tre Friatec keminormpumper, som har fået udskiftet lejer og mekaniske akseltætninger samt o-ringe og de basale sliddele. Motorerne fik udskiftet lejer og blev testet for el fejl i viklingerne. Pumpe standen er efterfølgende blevet ​laseroprettet​.

Se billeder fra pumpereparationerne

Keminormpumpe

Kondensatpumpe​

Ventil reparation

Ved Maabjerg Energy Center A/S, har Thybotech renoveret manuelle dampventiler og vandudlader. Arbejdet bestod i at demontere ventilens top, adskille ventilen komplet og rengøring af alle dele. Sæde i ventilhuset blev slebet med speciel slibeværktøj og ventilspindel blev afdrejet i drejebænk. Hvis der var monteret trykleje i ventilens top, blev denne renset, smurt op og udskiftet til nyt om nødvendigt. Efterfølgende blev ventilen samlet med nye ventilpakninger og justeret op. Thybotech lagerfører altid 24 forskellige størrelser ventilpakninger fra Klinger A/S.​

Maskinreparation

Thybotech renoverede seks ventilationsblæsere, som havde kørt i flere år. Derfor blev alle lejer og akslen blev udskiftet. Arbejdet bestod i at adskille blæseren ved de roterende elementer. Der blev drejet en ny aksel pga. pasningsrust ved klembøsningerne, hvor tolerancen ikke var optimal. Lejehuse og lejer blev udskiftet og monteret med SKF hydraulikmøtrik. De anses som den bedste løsning, når den optimale tolerance i lejerne skal sikres.

Desuden har motorerne fået udskiftet lejer og målt viklinger igennem for fejl. Nye remme og remskiver var også nødvendige. Sluttelig blev blæseren afbalanceret så U balanceringen er minimereret til acceptable og godkendte værdier.

Se billeder fra reparationerne

Blæser reparation​

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier