Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Reparationer af pumper og maskiner hos AffaldsVarme Aarhus A/S

Pumpereparation

Thybotech har renoveret og serviceret kondensat cirkulations pumper til turbinerne, hvor der er indbygget speciale tætninger til vakuum.

Renovering af fødepumper fra Sterling Halberg og KSB har udviklet sig til et specialeområde for Thybotech. Opgaven på en komplet renovering af en fødepumpe fra Sterling Halberg, var starten på et nyt forretningsområde indenfor pumpe reparation . Sidenhen har Thybotech total renoveret en KSB hjælpe fødepumpe og plus en tredje type KSB fødepumpe hos Aarhus Affald A/S.

Se billeder fra reparationerne af pumperne

KSB HGM 2/13 fødepumpe

Sterling Hallberg HKGI

KSB HGM fødepumpe​

​Maskinreparation​

På affalds forbrændingen i Århus har Thybotech gennem syv år bl.a hjulpet med at lave service og reparationer på dampturbinernei samarbejde med turbine specialister.

Thybotech har også lavet tilrettede løsninger bl.a. hvor der har været tæringer i skud ventiler til pose filtre. Til dette formål har Thybotech special udviklet en ventilhus med et rustfrit 316 syrefast rør, som modvirker tæringer i ventilhuset ved membran. Derved er der sparet et betydelig beløb på fremtidig reparation og vedligehold.

Se billeder af maskinreparationen

Filterposer Skudventiler

Kuldoseringsmaskine​

Læs mere om AffaldsVarme Aarhus A/S

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier