Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

Maskin-reperationer hos Kelsen A/S

Gennem seks år har Thybotech udført service og reparationer på kage maskine linier. I starten var det periodevis en mand beskæftiget med renovering og ombygning af maskine linier. I dag har Thybotech op til fire mand gående til faste renoverings opgaver og ombygninger. Og en af dem har specialiseret sig i tapemaskiner og æggestryger som han har adskilt, malet og konstrueret om for at optimere maskinerne til den højeste oppetid der kan opnås. Maskinerne er ombygget med komponenter som er let udskiftelige og komponenterne er monteret sådan at de hurtig og effektiv kan udskiftes.

Reparation kagemaskiner​

Maskinreparation på kapselmaskiner kræver specialviden

Thybotech har også special viden på kapselmaskiner. Kapselmaskinerne som laver kapsler hvor kagerne ligger i, er en meget tolerance baseret maskine som kræver en yderst omhyggelighed når den skal justeres op og prøvekøres.

Maskinen har runde knive og presse matricer med stråler som skal fungere på samme tid, sammen med at der er varme kapper. Alt dette skal fungere 100% sammen hvor der løber 27 papir ruller igennem matricen på samme tid. Thybotech har total renoveret 3 stk. Kapsel maskiner, hvor maskinerne har været total adskilt. Der er drejet nye foringer og slid bøsninger. Der er udskiftet div. Aksler og lejer som er special leveret fra USA i tomme mål, da maskinen er bygget i USA.

Kelsen Group hjemmeside

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier