Reparation og forebyggende vedlighold af pumper og maskiner

Vi skaber tryghed for kunden
​Døgnservice​

​Centrifugalpumper leveres og serviceres

​Hos Thybotech ApS leverer, servicerer og reparerer vi centrifugalpumper for en lang række forskellige erhverv i hele Danmark. Vi har specialiseret os inden for reparation af pumper og maskinanlæg, og derfor har vi store kompetencer inden for alle former for centrifugalpumper.

Simple, enkle og økonomiske centrifugalpumper

Centrifugalpumper er en af de mest simple og økonomiske pumpetyper til transport af vandige og lavviskose væsker såsom saltvand, tynde olier og opløsningsmidler samt forskellige former for syrer og baser.

En centrifugalpumpe er billig at vedligeholde, og derfor er det også en af de meste udbredte pumpetyper. Vi har naturligvis en række forskellige centrifugalpumper, således vi kan finde en optimal løsning, der kan tilpasses en lang række forskellige opgaver og arbejdsgange. Derudover forhandler og servicerer vi også dykpumper.

​Mange virksomheder har set fordelene ved at outsource reparation og serviceopgaver til os, og vores lille administration betyder, at vi kan tilbyde nogle konkurrencedygtige priser.

Altid god kundeservice og høj kvalitet

Vi har stort fokus på at levere et godt og gedigent håndværk. Samtidig lægger vi vægt på at være troværdige og ambitiøse. Dertil kommer, at vi er fleksible og omstillingsparate, og så er vi naturligvis altid kvalitetsbevidste. Vi er i det hele taget en kundeorienteret virksomhed, der prioriterer gode relationer og langvarige kundeforhold.

Kontakt os for at høre mere om vores pumpeløsninger

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 86 26 40, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på centrifugalpumper, eller hvis du har spørgsmål til vores service eller forskellige pumpeløsninger. Du kan også skrive til os på thorben@thybotech.dk.

Firmaoplysninger​

Thybotech ApS

CVR: ​30496582

Adresseoplysninger​

Industrivej 12

8653 Them

Kontaktoplysninger

Sociale medier